This is Patra, Greece: Πάτρα ομαδικοί βιασμοί, ληστείες, δολοφονίες, αλητείες...

16 Ιουνίου 2011

Πάτρα ομαδικοί βιασμοί, ληστείες, δολοφονίες, αλητείες...

Τον τελευταίο μήνα όλοι οι πολίτες της Πάτρας και κατόπιν της Δυτικής Ελλάδος και Ηπείρου έγιναν αυτήκοοι μάρτυρες "ομαδικών βιασμών" από "παράνομους λαθρομετανάστες". Τα περισσότερα περιστατικά μάλιστα "έγιναν" μέρα μεσημέρι σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ η αστυνομία και τα τοπικά νοσοκομεία επειδή πάντα "έτρεφαν αγάπη" για τους μετανάστες απέκρυψαν τους βιασμούς. Άλλωστε θα ήταν δύσκολο και για το θύμα, να έχεις υποστεί ομαδικό βιασμό από 10-15 άτομα στο κέντρο της Πάτρας μεσημέρι, ενώ μετά να γίνεσαι μάρτυρας βιασμού και της φίλης σου θα είναι οτι χειρότερο μπορεί να συμβεί στη ζωή ενός ανθρώπου.
Σύμφωνα με το έγκυρο site dete.gr τα περιστατικά είναι συχνά, μάλιστα οι αλλοδαποί (όλοι είναι παράνομοι) κρατάνε σαν ενθύμιο τα εσώρουχα των γυναικών.

"Η κοπέλα στην κυριολεξία έχασε τη μιλιά της και από το σοκ υπέστη αφωνία και χρήζει ιατρικής φροντίδας. Πρόκειται για ένα ακόμη κρούσμα απόπειρας βιασμού στην Πάτρα. Πριν από λίγες ημέρες μία γυναίκα είχε δεχθεί επίθεση ενώ περπατούσε έξω από το Αρχαίο Ωδείο της πόλης (κοντά στις σκάλες της Αγίου Νικολάου) και μάλιστα οι αλλοδαποί είχαν καταφέρει να της βγάλουν το εσώρουχο." 
http://www.dete.gr/news.php?article_id=41182

Φυσικά και μετά από ένα μήνα διασποράς ψευδών ειδήσεων για βιασμούς, κλοπές, επιθέσεις, φήμες για μελλοντικές επιθέσεις κλπ, τα ίδια έγκυρα μέσα διέψευσαν τα δημοσιεύματά τους
http://www.dete.gr/news.php?article_id=43381
χωρίς όμως να "κατεβάσουν" τις προηγούμενες ψευδείς ειδήσεις και χωρίς να μάθουν από τα λάθη τους (εάν ήταν λάθη και δεν έγιναν εσκεμμένα). Να ανατρέξουν δηλαδή στην βασική αρχή του ρεπορτάζ που είναι η διασταύρωση με συλλογή στοιχείων.

Για να γίνουμε λίγο βαρετοί ας συμπεριλάβουμε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις από "έγκυρα" site δημοσιογράφων της Πάτρας όπως
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/70205
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/70100

Τα οποία ρεπορτάζ χωρίς ούτε ένα στοιχείο έρευνας, ούτε μία επίσημη πηγή, αναπαράγονται επακριβώς από πανελλήνιας εμβέλειας εφημερίδες και site όπως
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=123313


Το αποτέλεσμα όλων αυτών των μη-δημοσιογραφικών ρεπορτάζ και της κατ' εξακολούθηση διασποράς ψευδών ειδήσεων;

Αρχικά είχαμε την "αγανάκτηση" του κόσμου, των τίμιων πολιτών της Πάτρας που "πλέον δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους το βράδυ γιατί φοβούνται μήπως τους βιάσουν ομαδικά". Η "αγανάκτηση" αυτή που τεχνητά προκλήθηκε από τα ΜΜΕ της Πάτρας διοχετεύθηκε στη συγκέντρωση "πολιτών" και διαφόρων Αθηναίων τουριστών που ήρθαν από την πρωτεύουσα για να εκδηλώσουν την αγανάκτησή τους προφανώς γιατί σαν απόγονοι του Περικλή δεν ανέχονται ομαδικούς βιασμούς στην Αχαϊκή Συμπολιτεία.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είχαμε και την αποκάλυψη "γνήσιων" απογόνων του Ιερού Λόχου στην Πάτρα και "μείναμε έκπληκτοι" καθώς ανακαλύψαμε οτι "ήρεμοι τίμιοι" συμπολίτες μας είχαν στην κατοχή τους ρόπαλα κράνη και έντυπο υλικό αδελφοσύνης των λαών.




Οι φωτογραφίες και το κείμενο στην σελίδα Athens Indymedia 
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1303200
που ενώ δεν είναι δημοσιογράφοι τουλάχιστον φρόντισαν και αναζήτησαν στοιχεία και φωτογραφίες για να στοιχειοθετήσουν αυτά που γράφουν.

Εντελώς συμπτωματικά με το που έγινε η παραπάνω αποκάλυψη σταμάτησαν και οι βιασμοί στην Πάτρα, προφανώς οι αλλοδαποί ήταν ταυτόχρονα και μέλη της Χρυσής Αυγής και φοβήθηκαν.

Φυσικά και ο Εισαγγελέας με καθυστέρηση κάποιων εβδομάδων είδε την υπόθεση και διενεργεί έρευνα για το ποιοί και για ποιούς λόγους διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις και εμείς περιμένουμε το πόρισμά της έρευνάς του με αγωνία, αν και δε περιμένουμε να δούμε ονόματα ή κατηγορίες αλλά πάντα έχει ενδιαφέρον μία έρευνα εισαγγελέα.

Επειδή τα μακροσκελή άρθρα κουράζουν, για να σας ξεκουράσουμε ας κλείσουμε το κείμενο με την "έμπειρη έγκυρη σοβαρή διασταυρωμένη" πληροφορία πως ο μετανάστης που συνελήφθη χτες στον Εθνικό Κήπο με ένα καροτσάκι "Μαρινόπουλος" γεμάτο καδρόνια είχε κλέψει το καροτσάκι από την Πάτρα και μάζευε καδρόνια αφενός για να τα χρησιμοποιήσει σε μαζικούς βιασμούς με παλούκια και αφετέρου για να φτιάξει σχεδία να διαφύγει (παράνομα πάντα) προς την Ελβετία (μέσω θαλάσσης όμως) .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου